Marc Vila | Disseny gràfic i comunicació


Estudi de disseny gràfic i comunicació a la bonica Girona. Amant de la identitat corporativa, el disseny web, el cartellisme i la il·lustració.

DECYGN
#Imprès / Any: 2012 / Guies bilingües de Barcelona i Londres per a joves dissenyadors. Design + City = Decygn. La idea principal darrere el projecte és anar destapant i descobrint informació, tal com es va descobrint una ciutat, mica en mica. El contingut d’ambdues tracta temes importants i interessants per a qualsevol dissenyador gràfic que vulgui o desitgi visitar-les. Compostes per 8 capítols que poden ésser ordenats com es vulgui o fins i tot descartats. Els capítols van per separat per facilitar la selecció d’informació al utlitzar-la i s’uneixen formant la guia completa gràcies a una goma elàstica. Conté unes instruccions per poder tornar a plegar correctament els posters, i reutilitzar-los. El projecte ha estat redactat amb català i anglès, dissenyat i imprès amb paper de diari (excepte les portades per reforçar-lo) a Northampton (Anglaterra) com a projecte final de carrera.
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGN
DECYGNLEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BACKNEXT
DECYGN
#Imprès
Any: 2012
Guies bilingües de Barcelona i Londres per a joves dissenyadors. Design + City = Decygn. La idea principal darrere el projecte és anar destapant i descobrint informació, tal com es va descobrint una ciutat, mica en mica. El contingut d’ambdues tracta temes importants i interessants per a qualsevol dissenyador gràfic que vulgui o desitgi visitar-les. Compostes per 8 capítols que poden ésser ordenats com es vulgui o fins i tot descartats. Els capítols van per separat per facilitar la selecció d’informació al utlitzar-la i s’uneixen formant la guia completa gràcies a una goma elàstica. Conté unes instruccions per poder tornar a plegar correctament els posters, i reutilitzar-los. El projecte ha estat redactat amb català i anglès, dissenyat i imprès amb paper de diari (excepte les portades per reforçar-lo) a Northampton (Anglaterra) com a projecte final de carrera.


Loading