Marc Vila | Disseny gràfic i comunicació


Estudi de disseny gràfic i comunicació a la bonica Girona. Amant de la identitat corporativa, el disseny web, el cartellisme i la il·lustració.

VIC CAPITAL CULTURA CATALANA 2016
#Identitat / Client: Ajuntament de Vic / Any: 2013 / Proposta presentada, no vencedora, al concurs de marca per a Vic Capital de la Culutra Catalana 2016. La marca intenta unir la ciutat de Vic amb el món cultural català. De dues formes geomètriques, un quadrat (simbolitzant la plaça major de la ciutat) i un cercle (representant la sardana) en sorgeix un nou símbol; la repetició d’aquest, variant-ne el tamany i el color, dóna la sensació d’altura (l’altura dels castells). Al mateix temps ens recorda l’escut medieval, icona d’una època històrica de destacada importància per la ciutat de Vic.
VIC CAPITAL CULTURA CATALANA 2016
VIC CAPITAL CULTURA CATALANA 2016LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BACKNEXT
VIC CAPITAL CULTURA CATALANA 2016
#Identitat
Client: Ajuntament de Vic
Any: 2013
Proposta presentada, no vencedora, al concurs de marca per a Vic Capital de la Culutra Catalana 2016. La marca intenta unir la ciutat de Vic amb el món cultural català. De dues formes geomètriques, un quadrat (simbolitzant la plaça major de la ciutat) i un cercle (representant la sardana) en sorgeix un nou símbol; la repetició d’aquest, variant-ne el tamany i el color, dóna la sensació d’altura (l’altura dels castells). Al mateix temps ens recorda l’escut medieval, icona d’una època històrica de destacada importància per la ciutat de Vic.


Loading